De Appelboom

Leek

Duurzaam wonen – In De Appelboom

De architectuur van de 14 woningen is in typisch Hollandse stijl met baksteencombinaties en speelse gevelvarianten met bijzonder metselwerk, erkers en dwarskappen. Dankzij de grote en diepe tuinen kan iedereen genieten van zowel zon als schaduw. De ruime percelen variëren van 190 m² tot maar liefst 600 m². Tuinliefhebbers komen niets te kort in De Appelboom.

Duurzaam voor nu en later
Kiezen voor wonen in De Appelboom is bijdragen aan een beter leefmilieu. Gasloos, duurzaam en energiezuinig. Vanuit het Bouwbesluit dient iedere nieuwbouwwoning te voldoen aan een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4. Alle 14 woningen van de Appelboom zullen nog een stapje verder gaan en zullen voldoen aan de hogere norm met een EPC tussen 0,4 en 0,0.

Grote tuinen
De Appelboom is gesitueerd in één groengebied, compleet met vijver. Overal kun je wandelen, fietsen en ontspannen. Maar wonen in De Appelboom is straks vooral genieten in je eigen tuin. De Appelboom is het laatste stukje nieuwbouw in een reeds bestaande wijk waar alle voorzieningen al aanwezig zijn. U komt dus te wonen in een buurt met omwonenden die de wijk hebben doen bloeien en zien groeien.

afbeelding_1
afbeelding_2
Deel deze pagina: